Νέοι στην Ευεξία

Ακόμα κι αν βρίσκεστε στην αρχή της καριέρας σας, εμείς θα σας βοηθήσουμε να βρείτε τη θέση που σας ταιριάζει στην Aegeo Spas!

Η φιλοσοφiα μας

Knowledge shared is power multiplied.

Θέλουμε να κάνουμε την ευεξία προσβάσιμη σε όλους. Για να τα καταφέρουμε όμως, χρειάζεται να διαμορφώσουμε μια δυνατή ομάδα που θα μας κάνει να ξεχωρίζουμε. Στόχος μας είναι να κάνουμε μέλη της οικογένειάς μας, ανθρώπους με αξίες, ήθος, ευγένεια, συνέπεια, αγάπη για το wellbeing και την Ελλάδα. Για εμάς, δεν αποτελεί βασική προϋπόθεση συνεργασίας η πολυετής εμπειρία, αλλά η βαθιά επιθυμία για μάθηση και εξέλιξη. Κάθε νέος άνθρωπος που καλείται να εργαστεί κοντά μας, εκπαιδεύεται από top επαγγελματίες του χώρου, ώστε να αναπτύξει με τη σειρά του τις δικές του δεξιότητες και να συμβάλλει στο όραμά μας να αφήσουμε ένα ισχυρό αποτύπωμα στον χώρο της ευεξίας.

Workable listing

Εκπαίδευση
Learning makes us grow.
32.760 ώρες εκπαίδευσης / έτος
Κάθε χρόνο, παρέχουμε τουλάχιστον 32.760 ώρες θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης σε κάθε μέλος της οικογένειας της Aegeo Spas.
 
Πρωτοποριακοί τρόποι εκπαίδευσης
Συνδυάζουμε το e-learning με την πρακτική άσκηση και δίνουμε πρόσβαση στο Aegeo Spas Library, ώστε όλοι μας οι εργαζόμενοι να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους γρήγορα και αποτελεσματικά.
Τακτικά webinars
Παρέχουμε τακτικά webinars, με στόχο να ενημερώνουμε το προσωπικό μας για νέα προϊόντα, τεχνικές πωλήσεων, αντιμετώπιση κρίσεων, τάσεις ή ανάγκες της αγοράς.
Επενδύουμε στο αύριο
Invest in you!
Το αύριο της εταιρείας μας στηρίζεται στους νέους ανθρώπους του σήμερα που ονειρεύονται να εξελιχθούν όπως και εμείς. Γι’αυτό, επενδύουμε έμπρακτα σε αυτούς, τους στηρίζουμε σε κάθε τους βήμα και διαμορφώνουμε όλοι μαζί μια εταιρεία που θυμίζει οικογένεια.
1350 Εργαζόμενοι
1350 ξεχωριστοί άνθρωποι ανήκουν στην οικογένεια της Aegeo Spas που ολοένα μεγαλώνει.
Πολυεπίπεδη ανάπτυξη δεξιοτήτων
Η εκπαίδευση που παρέχουμε διαμορφώνει ολοκληρωμένους επαγγελματίες που έρχονται σε επαφή με διαφορετικά πεδία και επίπεδα του κλάδου.
1-5 έτη γρήγορη εξέλιξη
Το μέσο διάστημα από την πρόσληψη μέχρι την προαγωγή κάποιου εργαζομένου είναι 1- 5 έτη ανάλογα τη θέση. Φυσικά, γίνονται και αναβαθμίσεις εντός της σεζόν.
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!
Kάντε την πρακτική σας στην Aegeo Spas!
Ακόμα κι αν δεν έχετε ολοκληρώσει τις σπουδές σας, μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας και σε συννενόηση με τη σχολή ή το εκπαιδευτικό ίδρυμα στο οποίο φοιτάτε, να ξεκινήσετε την πρακτική σας στην ομάδα μας.

#TrueSuccessStories

Xenia Samseiva, Head Trainer at Aegeo Spas
Λόγω της αγάπης μου για την αισθητική και την ομορφιά, επέλεξα να σπουδάσω στο ΙΕΚ MORFI-ΚΕΠΑΝΣΗ. Στο πλαίσιο των σπουδών μου, ξεκίνησα την πρακτική μου στην Aegeo Spas το 2014 και μέσα σε έναν χρόνο, έγινα επίσημα μέλος της μεγάλης οικογένειας της εταιρείας, ως Assistant Manager στο ξενοδοχείο... Agapi Beach. Από τότε, έχω μάθει πολλά, έχω εξελιχθεί και νιώθω ότι διαμορφώνω μια καριέρα στον χώρο που με ενδιαφέρει που ξεπερνά τις αρχικές μου προσδοκίες. Μερικές σεζόν και ταξίδια αργότερα και ενώ μετρούσα ήδη υπέροχες συνεργασίες με εξαιρετικά ξενοδοχεία όπως τα Labranda Miraluna Village, Lindos Princess Beach, Santa Marina Resort, Aquila Atlantis, Lato Boutique & Enorme Lifestyle σε κάποια από αυτά πλέον ως Spa Manager, η εταιρεία διέκρινε το πάθος μου και μου ζήτησε να μεταφερθώ στο Τμήμα Καλλυντικών ως Head Trainer της ομάδας των εκπαιδευτών θεραπευτών. Τώρα, ως Head Trainer μεταφέρω όλη τη γνώση του σχεδιασμού των υπηρεσιών στους εκπαιδευτές θεραπευτών και συμβάλλω ώστε με τη σειρά τους να μεταφέρουν τη γνώση και την έμπνευση στο προσωπικό των εκατοντάδων spa μας σε Ελλάδα και Κύπρο.
Περισσότερα +
Μαρία Αυγουστάκη, HR Officer
Ήθελα να βρεθώ ανάμεσα σε μια ομάδα ανθρώπινου δυναμικού από τα πρώτα κιόλας χρόνια των σπουδών μου. Η πορεία μου όμως ξεκίνησε πολύ διαφορετικά. Ως απόφοιτη του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, προσελήφθη από την Aegeo Spas το 2019 για να ακολουθήσω... μια διαδρομή μέσα από την οποία θα λάμβανα όλη τη επιχειρησιακή γνώση, επιτρέποντάς μου να εγκατασταθώ στο τμήμα που μπορεί να αξιοποιήσει το συνδυασμό των τεχνικών μου δεξιοτήτων και της δημιουργικής μου φύσης. Aρχικά, τοποθετήθηκα στη θέση της Assistant στη Διεύθυνση διοικητικής και οικονομικής διαχείρισης και στη συνέχεια ως εκπαιδευόμενη Υπεύθυνη Διαδικασιών στο τμήμα Wellness το οποίο μου πρόσφερε πια νέες πιο δημιουργικές εργασίες και την ευκαιρία να μάθω πως λειτουργεί η εταιρεία στον πυρήνα της. Το 2020 μου δόθηκε η ευκαιρία να εργαστώ ως Spa Manager σε υπέροχα κέντρα spa της εταιρείας σε πολυτελή ξενοδοχειακές μονάδες όπως το Ikaros Beach Resort & Spa, το Kernos Beach και το Cretan Malia Park Hotel, ενώ η εμπειρία μου αποτέλεσε και τη βάση για να μεταβιβαστώ στο Team Leader Office όπου τα στελέχη αφουγκράζονται τις ανάγκες και ροή των τμημάτων της εταιρείας. Σε μια μεταβατική εποχή για το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και αφότου ως μία από τους εκπροσώπους του Team Leader Office κλήθηκα να συμμετέχω στην αναδιοργάνωσή του, βρήκα τη θέση που πάντα ονειρευόμουν και από το καλοκαίρι του 2021 βρίσκομαι στο τμήμα ως HR officer.
Περισσότερα +